Aleksandra Prijović i Filip Živojinović iskeširali su čak 5.000 evra za zlatne burme, koje su napravljene specijalno po njihovoj porudžbini

PROČITAJTE JOŠ: CEO BALKAN JE OSTAO BEZ REČI: nećete verovati šta je Lepa Brena uradila dok je pevala pesmu Jugoslovenka (FOTO)

Nakit koji će budući mladenci jedno drugom staviti na ruku 21. juna izrađen je po pevačicinom ukusu, sa usitnjenim brilijantima. Oni su na prstenje čekali više od dva meseca, a sad je i ta bitna stavka završena. Pripreme za glamurozno venčanje i svadbeno veselje polako privode kraju, a u organizaciju je uključena cela porodica Živojinović.

Boba pomaže Filipu oko menija, na kojem će se naći specijaliteti iz sedam najpoznatijih evropskih restorana, dok Lepa Brena sa Aleksandrom i njenom majkom Borkom završava detalje u vezi s dekoracijom svečane sale.

PROČITAJTE JOŠ: LEPA BRENA PONOVO IZNENADILA MODNIM IZBOROM: seksi čizme kakve još nisu viđene nigde na sceni (FOTO)

Pevačica se, inače, ne opterećuje mnogo slavljem i potpuno je mirne glave.

- Nema nikakvih novosti. Polako sve privodimo kraju, sve je opušteno. Glavne stvari smo završili. U međuvremenu sam snimila i duetsku pesmu sa Sašom Matićem, koji će nam biti drag gost na proslavi. Ja normalno radim svoje nastupe, a vikend kad nisam pevala posvetila sam se organizaciji svadbe. Sve teče po planu i jedva čekamo taj dan - rekla je Aleksandra.

Tekst: M. D.

Izvor: Kurir