Saša Popović ostvaren je na svim poljima, ali rođendane ipak ne dočekuje sa radošću. Danas puni 69 godina i nema nameru da organizuje slavlje.

"Ne proslavljam rođendan. Posle pedesete to više ne radim, to je bio poslednji koji sam proslavljao. Sada mi je ovo najtužniji dan zato što svake godine 24. aprila sam godinu dana stariji i bliži sam jednom placu koji ću sada kupiti", rekao je Popović koji se nedavno prisetio i susreta sa a čuvenom baba-Vangom, do koje su on i Lepa Brena uspeli da dođu kada je grupa "Slatki greh" gostovala u Bugarskoj.

Na susret sa proročicom se čekalo tada i po godinu dana, a i duže, ali su Sale i Brena primljeni istog dana kad je trebalo da održe koncert.

"Pitala me je da li želim da znam kada ću umreti, rekao sam da hoću i rekla je: 'Umrećeš u 86. godini prirodnom smrću. Zaspaćeš i nećeš se probuditi'. Na jedno uvo mi je ušlo i na drugo izašlo, sada kada znam da je pogodila sve, i da će se "Slatki greh" raspasti, da ću pevati, da ću biti direktor muzičke produkcije, moram i u ovo da joj verujem. Kada napunim 85, svaku noć ću kada legnem razmišljati da li je poslednja", rekao je Popović.

sasa popovic
ATA / Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna