Ćerka Nede Ukraden, Jelena nedavno je proslavila rođendan, a pevačica joj je čestitala i na društvenim mrežama.

"Mila moja Jelena, mamina najveća radosti, srećan ti rođendan. Želim ti da budeš srećna i zdrava još dugo, dugo. Ljubi te tvoja mama Neda", napisala je pevačica, koja se sada prisetila perioda kada je bila u drugom stanju i iščekivala da se njena mezimica rodi.

"Sa 52 kilograma sam ušla u trudnoću, a sa 74 kilograma sam rodila. Htela sam da izbegnem samo jedno, a to je da ne izgledam kao očajna trudnica koja je sva raščupana, umorna, iscrpljena... Ja sam se lepo doterala, kao da idem na snimanje neke emisije", rekla je Neda za "Kurir" i dodala:

"Ponela sam fino neseser i pokucala, odnosno probudila supruga i rekla sad možemo da idemo. Njega panika uhvatila već, a rekla sam mu da je sve spremno i da samo treba da me odveze. Bila je izuzetno velika beba", rekla je Neda kojoj je ćerka podarila najveću radost.

"Odrasla sam kao jedinica, kao i moja ćerka. Ona je moja najveća snaga. Bogu hvala da mi je sa zetom Peđom podarila najveće blago na svetu, moje unuke, tri moja najveća pokretača i moju sreću. Ja sam srećna žena, zaista, i ništa više od života ne tražim", rekla je nedavno za “Scenu” Neda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna