Pored svih uspeha koje je Neda Ukraden postigla u dosadašnjoj karijeri, ono na šta je najviše ponosna je njena porodica - unuci, Aleksandra, Neda i Dušan, ali i ćerka Jelena koju je dobila tokom braka sa bivšim suprugom Milanom Biblijom koji je preminuo 2013. godine.

"Odrasla sam kao jedinica, kao i moja ćerka. Ona je moja najveća snaga. Bogu hvala da mi je sa zetom Peđom podarila najveće blago na svetu, moje unuke, tri moja najveća pokretača i moju sreću. Ja sam srećna žena, zaista, i ništa više od života ne tražim", rekla je nedavno za “Scenu” Neda, koja je danas posebno radosna. Njena mezimica proslavlja rođendan, pa joj se emotivnim rečima obratila i na Instagramu.

"Mila moja Jelena, mamina najveća radosti, srećan ti rođendan. Želim ti da budeš srećna i zdrava još dugo, dugo. Ljubi te tvoja mama Neda", napisala je uz zajedničku fotografiju sa ćerkom pevačica koja je ponosna na ćerku.
"Nije mi bilo lako odgajati moju kćer koja je isto možda imala želje da bude glumica ili pevačica, i talentovana je i muzikalna i završila je Muzičku školu. Nisam je podržala previše u tome jer sam znala i to drugo lice estrade", izjavila je svojevremeno za "Grand Online" Neda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna