Bojana Barjaktarević, pevačica i nekadašnja pobednica takmičenja "Nikad nije kasno", treći put se bori sa rakom dojke. Uprkos teškim trenucima nije izgubila volju za životom, a posao joj daje posebnu snagu da nastavi da se bori.

"Borim se kao lav! 'Nikad nije kasno' mi je donelo mnogo bolju karijeru i puno više posla, tako da se trudim da postignem sve, da odgovorim na sve zahteve. Trudim se i uspevam u tome, ma ne dam se ja. Bila sam na hemoterapijama, sada sam trenutno na zračnoj terapiji, tako da primim terapiju i idem na svirku. Ništa nije teško kada se hoće i kada se želi, sve se može", rekla je Bojana gostujući u emisiji u kojoj je i sama pobedila.

Bojana Barjaktarević bolest
Youtube/Printscreen/Grand Magazin Tv Grand 

Bojana je nedavno otkrila i sa kakvim problemima se suočila i šta je sve pretrpeo njen organizam kada je usledila nova tura lečenja.

"Izgubila sam kosu, ugojila sam se zbog toga. Osećam neverovatnu glad, nemam limita. Stalno osećam glad, ali mi je lekar rekao da je to dobro i da ne treba da držim dijetu. Kilaža je počela da smeta mojoj kičmi. Kosa će porasti, ali to je nešto što mi je jako teško palo. Meni se to desilo dva puta. Bio je to veliki šok za mene, mislila sam da sam se izvukla iz problema, a sada sam upala u još veći. Biće to sve dobro, sve će se rešiti", rekla je tada za "Grand" pevačica, koju optimizam nikad nije napustio.

bojana barjaktarevic-min.jpg
Facebook / Bojana Barjaktarević 

"Trudim se da ostanem pozitivna i da imam pozitivnu energiju. Krenula sam sa zračenjima, već sam prešla polovinu terapije, ali ima još nekoliko do kraja. Prognoze lekara su dobre, krenuli smo sa rešavanjem problema, pa onda idu obavezne hemoterapije. Kada to rešite, onda idete na redovne kontrole i prati se stanje, da li ima nešto, da li se pojavilo ili nije… Trebalo bi da prođe pet do sedam godina da možete da kažete da ste se izlečili. To vam niko ne garantuje. Jaka volja i želja za životom sve pobeđuje, ja verujem u to", sigurna je Bojana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna