Sinoć je u Beogradu premijerno prikazan ruski film "Izazov", u kojem igra i proslavljeni glumac Miloš Biković, a na premijeri ga je, pored devojke Ivane Malić i mnogobrojnih prijatelja, podržala i majka Marija. Članovi Miloševe porodice se do sada nikada nisu javno eksponirali, a glumac retko i deli detalje iz porodičnog života, pa je dolazak njegove majke na crveni tepih za mnoge bio pozitivno iznenađenje.

Ovo ostvarenje posebno je važno za glumca, budući da je ovo prvi film ikada koji je, između ostalog, sniman u svemiru. Miloševa majka nije krila koliko je ponosna na naslednika.

"Ponosna sam na Miloša. Nisam odgledala film, pričao mi je kako je bilo na snimanju - bilo je izazovno. Očekujem baš nešto posebno", rekla je za "Blic" Marija i priznala da joj sin često nedostaje, budući da živi na relaciji Srbija - Rusija.

"Naravno da mi nedostaje, u Rusiji je on mnogo popularan i ljudi ga tamo vole", istakla je glumčeva majka.

Biković više od godinu i po dana uživa u skladnoj vezi sa crnogorskom pravnicom Ivanom Malić, koja je sinoć za premijeru odabrala elegantnu crno-belu kombinaciju, a glumčeva majka progovorila je i o odnosu sa snajkom.

Trudna Ivana Malić Miloš Biković čeka prvo dete
ATA / Antonio Ahel 

"Bliske smo, družimo se onoliko koliko stignemo, ona ima svoje obaveze, ja svoje. Večeras je nisam ni videla", rekla je Marija za pomenuti medij.

Ni Miloš nije krio koliko je za njega značajna uloga u "Izazovu".

"Čast mi je kada mogu na ovakvav način da učestvujem u filmu koji predstavlja stvaranje istorije, centralni filmski događaj u ovoj polovini veka. Ne znam koliko će vremena proći da čovečanstvo ode u kosmos da nešto snima. Krivo mi je što nisam otišao u svemir. Kažu da će se drugi deo možda snimati na Mesecu. Sve je počelo kao šala, ali su u jednom trenutku rešili da to i ostvare. Otišao bih na Mesec pod uslovom da mogu da se vratim (smeh). To bi bio neki trag koji bi ostao na filmu i u istoriji kinematografije. Igram čoveka koji je izuzetno uspešan u svom poslu, savršeno funkcioniše pod pritiskom. Pred njim je zadatak da ode na međunarodnu stanicu i izvrši operaciju, e sada, zbog čega nije otišao saznaćete kad pogledate film. U Rusiji se ovaj film dugo čekao, pratili su poletanje i sletanje i dočekan je sa velikom pažnjom i iščekivanjem. Krenula je redovna distribucija u Srbiji i Rusiji", rekao je glumac na premijeri.

Još fotografija Miloša Bikovića sa devojkom Ivanom pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Ivana Malic, Kurir / Damir Dervišagić Miloš Biković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna