Slađa Alegro u dugogodišnjem je srećnom braku sa suprugom Zoranom Dragašem, a kruna njihove ljubavi je naslednica Mila, koju su dobili 2018. godine.

U vaspitanju, kako kaže, nije stroga, ali ni previše popustljiva.

"Nisam popustljiva, zato što ako jednom popustite, pa ona to shvati kao neku šalu, komiku, aha možemo tako, negde ću sigurno u toku njenog odrastanja pogrešiti. Ne sa namerom, nego iz velike ljubavi. Neka mi ona tu grešku sutra oprosti, ali trudim se da budem ispravna i da je učim pravim stvarima i pravim vrednostima kojima su mene roditelji učili", rekla je pevačica u emisiji "Sa zvezdama na ti".

Slađa Alegro
Instagram/sladja.allegro 

Na ćerku je veoma ponosna, a opisuje je kao veselu i srećnu devojčicu.

"Želim da bude dobar čovek i da zadrži svoj duh koji poseduje, ima tu neku bleskastu energiju, jedna vedra i srećna devojčica, zdrava. Trudimo se da joj pružimo što više ljubavi, to je jedini dobar pravac, a opet da ne bude ni razmažena ni bezobrazna, mora da zna za red i kulturu, da ne sme nikog da uvredi. Ona ne zna da se posvađa, da se počupa, da se pobije, i bolje da ne zna, ali mora da zna ako neko na nju krene da nauči da se brani, ali da nikog ne uvredi prva. Da bude vedra, radosna i da širi ljubav", istakla je Slađa.

sladja alegro.jpg
Instagram / sladja.allegro 

Pevačica i njen suprug naslednicu posebno uče zahvalnosti, a među najdragocenijim zajedničkim trenucima su oni koje provode na putovanjima.

"Mora da zna za sve, i za 'nema' i za 'ne može' i za 'ne sme', ne može da dobije sve što poželi, ne zato što nema, nego zato što nije normalno da dobije sve što poželi, mora da bude srećna kad joj se nešto pruži. Vodimo je često na putovanja, širimo joj vidike, i mislim da će samo tako biti sutra bogatija, a ne sa skupom garderobom ili skupim automobilom", zaključila je pevačica u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Slađe Alegro sa mužem Zoranom pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/sladja.allegro Slađa Alegro sa mužem Zoranom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna