Kada je objavljeno je da Petar Grašo u vezi s 15 godina mlađom Hanom Huljić mnogi su bili iznenađeni. Razlog je bio taj što je pevač neposredno pre toga okončao vezu dugu 25 godina sa Danijelom Martinović, ali i odnos koji ima sa ocem svoje sadašnje supruge.

Hanu je poznavao još dok je bila devojčica, a sa Tončijem Huljićem ima i plodnu dugogodišnju saradnju.

"Tonči i ja smo uvek jedan drugom bili na raspolaganju, od prvog trenutka, i prijateljski i privatno i poslovno. Uvek smo bili porodica, a sad smo nekako i formalno, pravno porodica. Obožavam tu familiju, zaista, oduvek, i oni se vrlo dobro slažu s mojom porodicom. Živimo kao svi normalni ljudi. Šalimo se, zezamo, smejemo. Uživamo da radimo muziku i strašno sam sretan što imamo tu sjajnu sinergiju", ispričao je svojevremeno u "Premijeri Vikend Specijal" Grašo, te oterao svaku sumnju u narušene odnose.

Sada je i Tonči otkrio ima li savet za svog zeta.

"On je loš primer za sve muževe, čovek koji je toliko briljantan u kući, da su mi svi prijatelji koje sam odveo tamo sa ženama rekli da ih ne dovodim više da to gledaju. Čovek kuva da je to neverovatno. Tako da nema potrebe da mu dajem savete, a i nema gore stvari nego kada se baka i deda previše petljaju. Petljaj se koliko oni traže", rekao je muzičar za "In Magazin", a onda i otkrio kako se njegova ćerka snašla u novoj životnoj ulozi.

Tonči Huljić o odnosu s Petrom Grašom
Youtube / Petar Grašo, Youtube / Tonči Huljić & Madre Badessa 

"Trenutno sam ponosan, pa čak i malo zabrinut, kakva je Hana mama. Jer pretvoriti se iz devojčice u brižnu majku koju mi sprečavamo da je ćerka ne pojede celu... Taj instinkt je stvarno neverovatan, ona je želela da bude majka i to joj se ostvarilo. Stvarno uživamo u tom detetu i u najmanju ruku je specifično", rekao je Tonči.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna