Nejmar de Silva Santos Junior je sigurno jedan od najpopularnijih fudbalera na svetu. U 32. godini je i jedan od najpoželjnijih neženja, pa brojne obožavateljke prate pažljivo njegov ljubavni život.

Mnoge od njih su bile potpuno razočarane kad se saznalo da se pomirio sa bivšom verenicom. Bruna Bijankardi se vratila u Nejmarov život u februaru ove godine.

Tako je, bar, bilo zvanično objavljeno na njenom Instagram nalogu. Provela je sa fudbalerom njegov rođendan i čestitala mu sledećim rečima: "Srećno, lepi! Već sam ti sve rekla danas, pa objavljujem ovu sliku ovde samo da se sve zabeleži. Neka ti sledeća godina bude lepa, blagoslovena. Želim ti mnogo razloga za slavlje, postignuća, ostvarenja ciljeva, želim ti zdravlje i da prijatelji budu uvek uz tebe. Neka bog nastavi da štiti našu vezu, volim teeee! Uvek možeš da računaš na mene", napisala mu je tada Bruna.

Nejmar i ona su počeli da se zabavljaju pre dve godine, ali su tada krili vezu. Videli su ih nekoliko puta zajedno, ali oni nisu potvrdili da su u ljubavi.

Tek u januaru 2022. godine, par je konačno priznao vezu. Bilo je to pravi šok za njegove obožavateljke širom sveta, kad je Nejmar objavio da su se verili. Idila je potrajala nekoliko meseci, a onda su počele glasine da je veridba raskinuta. Fudbaler je tome doprineo kad je prestao da nosi verenički prsten.

Posle nekog vremena je i Bruna potvrdila da više nisu zajedno. Bilo je mnogo glasina o Nejmarovim preljubama. Ipak, kad je fudbaler povređen prošle jeseni, među njima je nastupilo primirje.

Nejmar joj je poslao poklone, ona se zahvalala preko Instagrama, a onda mu i poručila da će uskoro doći da ga neguje.

Sada je jasno da ljubav među njima cveta, a oboje su objavili da čekaju prinovu. "Sanjamo o tvom životu, planiramo tvoj dolazak i znamo da ćeš upotpuniti našu ljubav i učiniti nam dane još srećnijima", piše Bruna.

"Stižeš u predivnu porodicu, čekaju te brat, bake i deke, brojne tetke koje te već toliko vole. Dođi što pre, sine naš, jedva te čekamo", poručila je buduća majka.

Bruna je, po zanimanju, marketing menadžer i influenserka, a na Instagramu je prati 4 miliona obožavalaca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna