Svetsko prvenstvo u fudbalu bliži se kraju, a pevačica Jelena Karleuša pomno je pratila dešavanja u Kataru. Uz nju, verne navijačice su i njene naslednice Atina (14) i Nika (13), a mlađa ćerka ima i svoje simpatije među inostranim fudbalerima.

"Nika je moja mala fudbalerka. Do skoro je bila zaljubljena u Ronalda, a onda sam pre neki dan primetila da na skrinsejveru na telefonu drži Nejmara. Ja sam je pitala: 'Čekaj Nika, šta sad, Ronaldo ništa? Sad Nejmar? Prošla ljubav, šta?'. Ona kaže 'Pa ja mogu da volim i dva fudbalera', ja kažem: 'I to što kažeš, sviđa mi se to'", ispričala je kroz smeh Jelena u emisiji "Exkluziv".

Ćerka Jelene Karleuše
Instagram/Jelena Karleusa 

Pevačica je nedavno na društvenim mrežama iskritikovala muškarce za koje smatra da ne poštuju dovoljno lepši pol, objasnivši sada da pri tome nije mislila na svog supruga Duška Tošića, sa kojim je u procesu razvoda.

"To sam napisala za žene, za majke, za žene koje su u ovom modernom svetu u jako lošem položaju, smatram da je zato planeta krenula u pogrešnom smeru, a da će žene spasiti planetu. Na Duška, ma ne, ja šta mislim o Dušku ja to i kažem, ja nisam neko ko izokola govori. Generalno sam primetila da muškarci ne poštuju žene, majke svoje dece, svoje majke. A ko ne poštuje svoju majku, ili bilo čiju majku, ženu koja je rodila dete, to je pokazatelj da smo kao društvo jako posrnuli. Ja sam odgajana u matrijarhatu i smatram da su žene te koje podnose najveću žrtvu da isteraju ljude na pravi put", rekla je ona u pomenutoj emisiji.

Podsetimo, Jelena Karleuša letos je objavila da se nakon 14 godina braka razvodi od Duška.

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu", poručila je ona tada.

Još fotografija Jelene Karleuše pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša sama dizajnirala haljinu u kojoj se pojavila na konferenciji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna