Saša Popović i decenijama kasnije seća se svakog detalja razgovora sa čuvenom baba-Vangom, do koje su on i Lepa Brena uspeli da dođu kada je grupa "Slatki greh" gostovala u Bugarskoj. Na susret sa proročicom se čekalo tada i po godinu dana, a i duže, ali su Sale i Brena primljeni istog dana kad je trebalo da održe koncert.

"Kada smo bili na koncertu u Bugarskoj, rečeno nam je da u 11 sati imamo sastanak kod Baba Vange. Brena i ja smo otišli i dobili po dve kocke šećera. Njih smo zavili u salvetu i stavili ispod jastuka noć pre same posete Vangi. Sutradan smo s tim otišli kod nje. Upozorili su nas da ne smemo da joj dajemo novac ili neke druge materijalne stvari jer je ona to sve dobila od države i kola i kuće i obezbeđenje. Carinik nas je sve pregledao, išli smo kilometar, tu su bili šatori, a u njima ljudi koji su 15 dana do zakazanog termina, to su hiljade ljudi. Tito je bio četiri puta kod Vange, ona mu je govorila šta da radi. Vanga je razumno pričala srpski", rekao je svojevremeno Popović, koji je sada ispričao o problemu koji je od njega nasledila ćerka.

Ćerka Saše Popovića završila kurs za manikir
ATA / Antonio Ahel 

"Ja sam kao mlad imao puno bubuljica. To je bio veliki problem i to sam jako teško lečio. Sa 37 godina kad sam bio kod Vange, ona, koja inače ne vidi mi je rekla: 'Te bubuljice koje imaš...' Ja samo što nisam pao sa stolice. 'Te bubuljice koje imaš one će polako da nestanu kad ti se rodi ćerka. U stvari nije rekla ćerka nego dete. To će sve da pređe na nju. I moja Aleksandra zaista ima isti taj problem i isto je to lečila i hvala bogu, sad će još malo napuniti 24 godine i sve će se to srediti. Jedva je to izlečila", rekao je u emisiji "Sceniranje" Popović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna