Za Jelenu Gavrilović Uskrs ove godine ima posebnu čar, budući da ga prvi put proslavlja sa bratancem Jugom. Nakon što je krajem 2021. godine doživela veliki gubitak, kada joj je preminuo otac, prošla godina donela je lepe vesti i novog člana porodice. 

"Jedan od najsrećnijih dana u mom životu bio je kad se rodio brat Nikola, a drugi kad je stigao na svet moj bratanac Jug. On izgleda isto kao moj brat i jedno je milo i pozitivno dete. U našoj kući se desio gubitak, ali je stigao i novi član porodice. Kad se rodi beba, to je veliki blagoslov za svaku kuću. Svi kažu da je biti tetka nešto posebno i da te to promeni. Ne mogu da opišem rečima osećanja koja imam prema malom Jugu. Biće ovo prvi Vaskrs našem malom dečaku i jako sam ponosna kao tetka", kaže glumica za "Kurir".

Ishrana i nega Jelene Gavrilović
Foto: Marina Lopičić / Instagram Author: Marina Lopicic Copyright: @Marina Lopicic Description: Entertainmet, snimanje novogodisnjeg programa na RTS-u. Jelena Gavrilovic Software:Adobe Photoshop CS6 (Windows) Created: 2017:02:17 18:34:29

U njenom domu poštuje se tradicija, a Jelena uživa u običajima vezanim za današnji praznik

"Kod Gavrilovića je sve tradicionalno. Zna se šta se sprema i jede tih dana. Imam 40 godina, a zna se godinama šta je na meniju, kako se to sprema i tome se svi radujemo u kući. Mi smo uvek voleli da okupljamo porodicu i da proslavljamo zajedno. Mama već nekoliko godina farba jaja u lukovini i gleda da sve bude prirodno. Svake godine smo se kao deca takmičili čije jaje je najtvrđe, ali i dalje volimo da negujemo sportski duh", istakla je umetnica.

S obzirom na to da je zbog prirode posla, mnoštva snimanja i putovanja, često odvojena od porodice, praznike voli da provede u miru sa svojim najbližima. 

"Mislim da nas je sve život toliko udaljio i imam osećaj da se viđamo samo za praznike. Za Vaskrs se krug ljubavi zatvori na pravi način. To je pravi blagoslov, da budeš s ljudima koje voliš", zaključila je za pomenuti medij. 

Još fotografija Jelene Gavrilović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / jelenagavrilovicofficial, ATA / Antonio Ahel Glumica pleni dobrim stilom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna