Suzana Mančić već 23 godine je u ljubavi sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom sa kojim će i provesti Uskrs, u Grčkoj gde on i živi.

"Mi se već jedno 20 godina okupljamo u Grčkoj, gde moj muž ima fantastičnu kuću za odmor. Oni su zadržali te divne običaje. Sveće koje zovu lambade, koje na sebi imaju poklone. S tim svećama idemo pred ponoć u crkvu, onda ide ta služba i u ponoć se gase svetla, iznosi se oganj i svi prilaze sa lambadama da zapale vatru. Održi se govor i svi sa tim upaljenim svećama idu kući, pa se na ulazu u kuću od dima sveća napravi krst" rekla je Suzana i otkrila šta prvo uradi pre nego što počne da farba jaja.

"Prvo se pomolim za zdravlje, za uspeh moje porodice, mojih prijatelja. Prekrstim se. To isto radim i kad pravim česnicu. Ja izvadim jaja na vreme iz frižidera", rekla je Suzana koja je počela da ide u crkvu tek kad se zaljubila.

"Ja sam komunističko dete. Bake i nane su uvek dostavljale ta jaja, pa smo se kucali jajima. Krenula sam u crkvu kada sam se prvi put zaljubila. Onda moj dečko i naše društvo, išli smo u rusku crkvu, iza crkve svetog Marka", istakla je Suzana.

Još fotografija Suzane Mančić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / suzanamancicofficial Elegantna, ali voli rasprodaje!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna