Pevačica Rada Manojlović prekinula je nedavno saradnju sa dosadašnjim menadžerom Sašom Đurićem i na to mesto zaposlila svoju rođenu sestru Maju, koja sada vodi njenu karijeru. Nije joj bilo lako da tu odluku donese, pa je u jednom trenutku zatražila pomoć psihijatra.

"Svaki odnos, pa i poslovni koji traje 15 godina, gde smo pojeli i kilo soli i naputovali se, bilo je teško doneti tu odluku. Nije bilo sredine, nego potpuna blokada i izbrisana je ta epizoda iz života. Tražila sam pomoć psihijatra, primetila sam da koliko god se trudim da sam jaka i da mi nije stalo, odrazilo mi se na nesanicu. Ja sad pričam o tome, ali mozak noću radi 200 na sat. Shvatila sam da me je pogodilo, iako sam mislila da nije. Sad sam mnogo bolje, priznajem da sam padala u panične napade, nikad mi se tako nešto nije desilo", rekla je Rada koja je zadovoljna kako sada funkioniše posao.

"Imamo svog čoveka koji nam je vozač, ali i 'gorila', kao i klavijaturistu. Uvek su njih dvojica s nama i to deluje ozbiljnije, ali znaju me sve te gazde klubova, dugo sam na estradi. I znaju da nema mesta za nepristojne ponude. Šta će mi neko drugi, ne trebaju mi veliki procenti. Kad su u pitanju veliki koncerti, to je drugo. A za nastupe u diskotekama me ljudi sami zovu", iskrena je u razgovoru za "Kurir" Rada koja je nedavo priznala da nije čudno što nije uspela da kupi stan.

Rada Manojlović o prekidu saradnje sa dosadašnjim menadžerom
Youtube/Printscreen/Pink 

"Mene je tata vaspitavao da uvek prvo mislim na druge pa na sebe, sada ga kritikujem za to. Što da delim drugome više nego sebi, meni da ostaje manje, pričam o finansijama. Kad sabereš i oduzmeš, nije ni čudno što sam podstanar toliko dugo, s obzirom na to koliko sam glupa, od svega imam bar kola", iskrena je bila pevačica za "Blic" nedavno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna