Dugu brakovi na estradi su retkost, ali Biljana Jevtić i Aleksandar Aca Ilić su izuzetak. U emotivnu vezu su uplovili sredinom osamdesetih, a 1989. su se i venčali, godinu dana nakon veribe.

Svadbeno veselje za čak 500 zvanica održano je u jednom hotelu u Gornjem Milanovcu, Acinom rodnom gradu. Zanimljivo je da su na svadbu došli mnogi obožavaoci poznatog para, pa u jednom momentu gosti nisu imali gde da sednu.

"To je zaista bilo neverovatno, ljudi koje smo pozvali poveli su još ljudi. Kada su došli moji gosti, oni nisu imali gde da sednu, iako je kapacitet sale bio proširen. Čak ni moj otac nije imao gde da sedne, pa mu je Aca ustupio mesto, bilo je zaista puno ljudi", rekla je ona u emisiji „Iz Profila“.

"Mi smo prvi imali javnu svadbu, ništa nismo krili. Do tada je vladalo mišljenje da bi pevač ili pevačica, koji imaju obožavaoce, trebalo da kriju partnere jer bi to moglo da utiče na njihovu popularnost. Nama tako nešto nije ni palo na pamet. Okupili smo familiju i prijatelje i organizovali pravo srpsko venčanje, na kojem smo ispoštovali sve običaje", prisetila se Bilja.

Biljana i Aca Ilić u srećnom su braku više od tri decenije
Printscreen/ YouTube SVRATI U ZAVICAJ TV DUGA PLUS 

Biljina kuma je bila voditeljka Suzana Mančić, dok je Acin svedok na venčanju bio njegov drug iz Milanovca.

Biljana je priznala da je i u njihovom braku bilo iskušenja, ali da su ih uz mnogo ljubavi, razumevanja i poštovanja uspešno prebrodili.

"Donela sam odluku da ću biti verna. Normalno je da postoje iskušenja, ali nekad uključiš razum umesto srca i sabereš šta je prioritet, a šta je nešto trenutno... Kad posle toliko godina bude dosadno, uključite autopilot, osvežite malo emocije i idemo dalje", jasna je pevačica, dok je Aca jednom prilikom ispričao kako je uspeo da osvoji Bilju.

"Probao sam i dobio ‘korpu‘, nakon godinu dana išli smo na turneju zajedno. I prilikom čestitanja Nove godine, njena ruka se zadržala na mojoj, to mi je bio prvi znak. Zabavljali smo se par godina i onda sam morao u vojsku, to je bilo veliko iskušenje za nas. Meni nije do života, a ne do vojske. Mlad, popularan, Bilja mi devojka, a ja moram u vojsku, ali sve sam izdržao. Sve je to život, ono što me ne ubije, to me ojača", rekao je Aca svojevremeno.

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića
Antonio Ahel/ATAImages 

Par ima sina Ivana na koga su neizmerno ponosni.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna