Mnogi roditelji se pitaju kako najbolje da odgoje svoju decu, a u današnje vreme kada se život ne može zamisli bez društveni mreža, izazov je još veći. Upravo zbog toga poznata glumica Dženifer Garner je odlučila da njena deca neće imati profile na društvenim mrežama, a objasnila je i kako im je to zabranila - tražila im je da joj pokažu na koji način društvene mreže mogu da im koriste.

 "Samo sam rekla svojoj deci: 'Pokažite mi članke koji dokazuju da su društveni mediji dobri za tinejdžere, a onda ćemo razgovarati', rekla je glumica  ćerkama Vajolet En, Serafini Rouz i sinu Semjuelu. 

S bivšim suprugom Benom Aflekom glumica deli starateljstvo nad decom, a suglasni su u mišljenju kako društvene mreže ne koriste mladima. Ni glumac nema profil ni na jednoj mreži, dok je Dženifer otvorila nalog na Instagramu radi promocije svog brenda.

dzenifer garner
Profimedia 

Poznata glumica je otkrila da je njihovoj deci dozvoljeno da koriste internet i gledaju sadržaj na Instagramu, ali im nije dozvoljeno da imaju profile.

"Ja ne vidim ništa pozitivno za njih tamo. Mogu da pogedaj moj profil kada žele, možemo da gledamo zajedno, ali ja jednostavno ne vidim pozitivno", rekla je glumica koja je nakon razvoda od Bena upoznala Džona Milera, koji je inače direktor velikog lanca restorana, a ima dvoje dece sa bivšom ženom. Oni su u turbulentnoj vezi, dok se oskarovac skrasio pokraj Dženifer Lopez.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna