Ivana Španović važi za jednu od najlepših srpskih sportistkinja, te je javnost oduvek zanimalo ko je uspeo da osvoji njeno srce. Ivanin dugogodišnji izabranik bio je sportski trener Vladimir Kumrić, sa kojim se zabavljala čak deset godina.

Njih dvoje upoznali su se 2008. godine, nakon Olimpijskih igara u Pekingu, a prvi korak načinila je Ivana, koja mu je prva poslala sms poruku. Vezu su otpočeli 2009, a Vladimir je nakon pet godina zabavljanja, 2014. godine, zaprosio lepu sportistkinju. On joj je uz pesmu Miroslava Ilića "Božanstvena ženo" na jednom salašu u Vojvodini poklonio dijamantski prsten.

Usledio je zajednički život, ali do svadbe ipak nije došlo. Raskinuli su 2019. godine, što je Ivana tada i potvrdila.

"Određeno vreme nisam u emotivnoj vezi, ali o tome ne želim da pričam jer mi je privatnost veoma važna. Naš odnos je ostao prijateljski, kakav i treba da bude posle toliko vremena", rekla je ona tada za "Hello".

Samo tri meseca kasnije, Ivana je ponovo pronašla ljubavnu sreću, i to pored fitnes trenera iz Novog Sada Marka Vulete.

"Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim", rekla je Ivana tada za medije.

Ivana i Marko su se 2021. godine venčali na jednom ranču nadomak Beograda, a svadba je bila organizovana samo za najuži krug ljudi, bez prisustva medija.

Još fotografija Ivane Španović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Srpska rekorderka u atletici.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna