Od najranijeg detinjstva pa sve do danas, Krstinju Matanović prate teška iskušenja. Talentovana zvezda Granda ostala je bez majke kad je imala samo devet godina, a tugu je umirivala povlačeći se u sebe i tražeći utehu u hrani.

"Da me je neko pitao da li ću sa dvadeset i šest godina proći sve ono što sam prošla, rekla bih da je to nemoguće, ne bih mu verovala. Ali, ako je to sve cena ovoga što sada živim neka je", kaže Krstinja.

Javnost ju je upoznala pod muževljevim prezimenom - Todorović, i sa skoro 90 kilograma više. Ogovaranja koja je slušala u detinjstvu sada su se raširila kroz društvene mreže, a tokom takmičenja joj je sugerisano da treba da smrša - pre svega zbog zdravlja, a onda i zbog karijere.

Mlada devojka je tada imala više od 150 kilograma, a kad je počela sa dijetom rešila je i da se podvrgne resekciji želuca.

Koliko jede Krstinja posle operacije želuca
Printscreen/ YouTube Zvezde Granda 

"Sad kad se setim, stvarno je bilo strašno", pričala je Krstinja tada. Uz mukotrpan oporavak, bila je opterećena i viškom kože zbog kojeg je morala da izdrži novu operaciju. U bolnici je dobila i pravila za novi režim ishrane, a evo kako se sada hrani.

"I posle tri godine jedem apsolutno isto kao prvog dana nakon operacije, to je minimum. Baš kad sam gladna, mogu da pojedem pola porcije od pola porcije ako me razumete", ispričala je Krstinja u emisiji na TV Grand. 

krstinja u kupacem kostimu 4.jpg
Instagram / krstinja_official 

Posle velikih odricanja i ozbiljnih hirurških zahvata, pevačici je ostao još samo ožiljak od druge operacije. "Nisam neko ko pati zbog toga. Dobila sam samopouzdanje, ali kao osoba sam ostala apsolutno ista. Nova linija mi je donela novi život u smislu da su sada svakodnevne aktivnosti mnogo lakše, da je zdravstveno stanje odlično, i da je olakšavajuća okolnost kada biram garderobu za sebe", objasnila je zvezda Granda.

Promene koje su u njen život uneli takmičenje i radikalno mršavljenje uticale su i na ljubavni status. Krstinja se u tišini razvela, a o svojoj intimi sada ne priča. "Bilo je ideja da promenim čak i ime", kazala je. "Ali nema takvog na estradi, a i izbor je mog oca", odala je ona.

ATA / Antonio Ahel Pevačica Krstinja Todorović smršala je 88 kilograma

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa