Jelena Bačić Alimpić se pohvalila na Instagramu da je postala baka. "Dobrodošla, anđele bakin!", napisala je bivša voditeljka, a onda dodala i veliku zahvalnost svojoj snaji.

"Hvala ti, Antonina Alimpić na neopisivoj sreći! Volim vas najviše na svetu", objavila je presrećna spisateljica.

Podsetimo, ona je bila veoma neraspoložena kad je njena ćerka napustila roditeljski dom. Ona je otišla u Holandiju na studije, ali je majka to teško podnela. "Dunjin odlazak potpuno me je razorio, iako sam je podsticala i podržavala u svim željama i htenjima", kazala je Jelena tada.

marko alimpic i zena antonina.jpg
Instagram / antonina.alimpic 

I sin Marko se otisnuo iz maminog i tatinog gnezda. On se oženio prošle godine, svojom dugogodišnjom devojkom Antoninom. Jelena i ona se izuzetno lepo slažu, a njihovi Instagram profili su puni podrške koju pružaju jedna drugoj.

"Trudiću se da budem najbolja svekrva na svetu. Kad me Nina nazove majkom, srce mi zaigra od sreće", kazala je Jelena svojevremno za Gloriju. "Kao što ja mnogo volim i poštujem svoju svekrvu već 28 godina, sigurna sam da ćemo i nas dve imati odnos pun ljubavi i uzajamnog poštovanja."

I Antonina je umiljata prema svekrvi pa svaku njenu objavu prati lajkovima i komplimentima. Sad je mlada mama objavila sliku bebine ručice, a po opisu je jasno i da je bebi već odabrano ime - zvaće se Mila.

antonina alimpic beba-min.jpg
Instagram / antonina.alimpic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna