U maju Sanja Doležal proslaviće jubilarni šezdeseti rođenda, ali još pleni osmehom i vedrinom. 

Iako izgleda skoro identično kao pre dvadeset godina, hrvatska pevačica i voditeljka nikada nije krila da joj se dešava da bude veoma nezadovoljna odrazom u ogledalu. Danas, svesnija sebe i svojih kvaliteta, s ponosom ističe u čemu je tajna dobrog izgleda.

"Ako kažem da je stvar u genima, niko mi neće verovati. Ali zaista, moj tata će uskoro napuniti 84 godine, a ima lice kao beba. Imam bora, imam višak kilograma, ali ni ne nastojim da izgledam kao da imam 25 godina, jer to zaista nije moguće. Dobro se osećati i prihvatiti godine, mislim da je to tajna. Naravno, nastojim da pazim na sebe, da se mackam kremicama, ali ne preskupima, dosta spavam i što više vremena provodim u prirodi, bez šminke", otkriva u "IN Magazinu" Sanja koje je veliki ljubitelj vožnje bicikla, pa skoro sve obaveze u gradu završava upravo uz pomoć ovog prevoznog sredstva.

"Omiljeno prevozno sredstvo po gradu“, priznala je Sanja i otkrila da je upravo to način kojim sve ove godine održava liniju.

Sanja je u razgovoru za magazin "Lepa&Srećna" svojevremeno otkrila da je i njen vedar duh stvar gena.

"Čini mi se da je i to stvar gena ili karaktera. Osmeh je najljepše što možete pokloniti drugima, a ništa ne košta i ne boli. Osmeh ulepšava dan, čak i život", rekla je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna