Ognjen Amidžić je ponovo iznenadio javnost. Odluka o razvodu od bivše manekenke Danijele Dimitovske bila je pravi šok, a voditelj ne prestaje sa iznenađenjima.

Posle braka sa lepoticom s kojom je dobio sina Mateju, popularni Amidži je spreman da ponovo stane na "ludi kamen". Svi su poželeli da čuju - kakva tek treba da bude nova veza kad je poznato da su Danijela i on imali skladan odnos i da je ljubav trajala punih deset godina...

"Apsolutno sebe vidim ponovo kao oženjenog čoveka", izjavio je Ognjen, ali je naveo visoke kriterijume za damu s kojom bi ponovo otišao pred matičara.

"Moja buduća partnerka mora da ima bukvalno sve", zagonetno je izjavio. "Imam jako visoke kriterijume, možda to nije opravdano, ali to jeste tako." Prema njegovim rečima, greška bi bila da bilo koja žena priđe njemu.

ognjen amidzic 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Ni u jednoj fazi života meni devojke nisu prilazile i smatram da ni ne treba", upozorava Ognjen. "Uvek je bilo obrnuto, jer muškarci to treba da čine." To, bar delom, nije uvek bilo tako. Pre Danijele, Amidžić je bio u braku sa Milicom Marković, bivšom novinarkom informativne redakcije Pinka.

Par se upoznao i zaljubio na televiziji, u braku su bili četiri godine, a zanimljivo je da, iako je on u nekoliko navrata pokušavao da je veri, na kraju ona zaprosila njega. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna