Nekadašnja voditeljka, a sada dizajnerka, Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića, 22. marta rodila je sina Aleksandra, a pauzu u poslu gotovo da i nije pravila. Ona je do porođaja vredno radila na otvaranju svog modnog studija, a manje od tri nedelje nakon rođenja naslednika predstavila je svoj novi biznis.

Ponosna mama kaže da se oseća odlično, kao i da je Aleksandar veoma mirna i dobra beba.

"Osećam se odlično što kod kuće imam malu bebicu koja mi svakodnevno izmamljuje osmeh na lice, ali i što se, nakon godinu dana mukotrpnog rada, ostvarila moja želja i sve na čemu sam radila sve do sada", rekla je Saška za televiziju "K1".

Saška Veselinov i Đorđe Đoković - venčanje
ATA / Antonio Ahel 

Cela porodica uživa u prvim danima sa Aleksandrom, a i on u njihovoj pažnji.

"Smatram da kako se roditelji ponašaju u kući, takva je i beba. Ona poprima tu energiju, a mi smo svi stvarno složni. Aleksandar je miran, spava, jede, jako je umiljat, a mama koristi svaki trenutak da može da ga gnjavi", kroz osmeh je rekla dizajnerka.

Ona i Đorđe Đoković venčali su se u septembru prošle godine, a za ovu godinu već planiraju proslavu godišnjice braka, povodom koje će, kako je Saška otkrila, organizovati žurku.

Neke od fotografija sa građanskog venčanja Saške i Đorđa pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/stankobudimkic Građansko venčanje Saške Veselinov i Đorđa Đokovića u Crnoj Gori

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna