"Dobro jutro svima, Džuls i ja smo se venčali!" Ovim rečima je Džejmi Oliver (47) pozdravio svojih gotovo deset miliona pratilaca na Instagramu. Romantične fotografije koje je namerno objavio baš na katolički Uskrs, praćene su i dužom porukom slavnog kuvara, a mnoge žene su zasuzile čitajući je.

U svetu u kojem se ljubavi rađaju u trenu i prekidaju isto tako brzo, brak Džejmija i Džuls je potrajao pune 23 godine. "Sad je bio pravi trenutak da obnovimo zavete", kaže Oliver. Učinili su to na Maldivima, evo i zašto.

"Oduvek smo sanjali da odemo na Maldive, a sad je to postao i doživljaj koji ćemo zauvek pamtiti", piše Džejmi. "Čini se kao da je od prvog do drugog venčanja prošao samo jedan treptaj oka, a reči koje smo sad izgovorili imaju još više smisla nego tada. Jer sad smo prošli toliko toga zajedno."

dzejmi oliver i zena dzulz-min.jpg
Instagram / jamieoliver 

Supruga i on su priželjkivali da ovo učine pre nego što deca počnu da "napuštaju porodično gnezdo". Njih je petoro - tri ćerke i dva sina. Dok najstarija ima 20 godina, najmlađem je tek pet.

Džejmi je i na prvom i na drugom venčanju nosio svetloplavo odelo, a Džulz puštenu kosu i belu venčanicu koja otkriva ramena.

Sad su oboje malo puniji i sa više bora nego pre skoro četvrt veka, ali i dalje na fotografijama izgledaju zaljubljeno i vrlo romantično. Pogledajte ih samo!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna