Marija Veljković iz braka sa bivšim suprugom Milanom Milovanovićem ima troje dece, Rosu, Nevu i Đurađa, a nakon razvoda ljubavnu sreću pronašla je u zagrljaju glumca Rastka Jankovića, sa kojim je od prošle godine u vezi. Kako kaže njeni naslednici imaju odličan odnos sa njenim emotivnim partnerom.

"Imaju lep, drugarski odnos. Baš onakav kakav treba da bude. Prihvatila su ga kao da se oduvek znaju. Postavljali su pitanja i na sva sam im iskreno odgovorila. Nikada ih ne lažem. Pričam im isključivo istinu jer je iskrenost vrlina na kojoj baziram vaspitanje dece", rekla je i otkrila da li se plašila kako će mališani prihvatati njenog novog partnera:

"U tom periodu nisam razmišljala o novim ljubavima. Ali kada sam se zaljubila, znala sam da će sve biti u redu. Mnogo sam pričala sa njima, polako sam im sve objašnjavala i na kraju smo uspeli da dovedemo sve do toga da svi budemo srećni", rekla je i otkrila čime ju je Rastko osvjio:

"Energije su nam se u potpunosti poklopile. Rastko me je osvojio iskrenošću, šarmom, a pre svega kućnim vaspitanjem. On je jedna od najiskrenijih osoba koje poznajem. Ne bih da pričam o udaji zato što nikada ne znate šta donosi dan, a šta noć!", iskrena je bila Marija Veljković.

Još fotografija Marije Veljković i Rastka Jankovića pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Damir Dervišagić Na premijeri filma Vera sa Rastkom Jankovićem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna