Milica Todorović iza sebe ima nekoliko dugih veza - sa kompozitorom Radetom Kovačevićem, koreografom Milošem Paunovićem i glumcem Petrom Strugarom. Pevačica je sa svima nakon raskida ostala u dobrim odnosima, a sada priželjuje da nađe muškarca sa kojim će da osnuje porodicu. I njeni roditelji bi mnogo voleli da dobiju unuče.

"Roditelji me ranije nisu terali da se udam i da rodim dete, ali u poslednje vreme su kao na iglama! Stalno me pitaju kada će da postanu baka i deka. Mnogo bi voleli da dobiju unuče i ja ih razumem jer je to nešto prirodno. Međutim, ne može kad oni hoće, jer ja čak nemam ni dečka. Ali, ukoliko bih se sutra zaljubila, odmah bih zatrudnela. Volela bih da imam troje dece, jer mnogo volim mališane. Jedna prelepa devojčica me je nedavno raznežila na snimanju spota za moju novu pesmu. Kada sam gledala kadrove sa njom, suze su mi krenule. Jedva čekam da postanem majka, ali to ne određujem ja, već Bog", rekla je za Informer Milica i naglasila da neće promeniti prezime kada se jednog dana bude udala:

"Svi me znaju kao Milicu Todorović, pa bih zadržala svoje i dodala muževljevo prezime. Moj budući suprug će morati to da razume, jer mi je bitno zbog posla kojim se bavim. Pored toga, važna će mi biti njegova podrška. Ne bih podnela da sam sa nekim ko je bolesno ljubomoran. Nemam ništa protiv ljubomore u dozama normale, čak mi je zdrava ljubomora prihvatljiva. Ali ona druga ne dolazi u obzir", rekla je pevačica i istakla da joj nije bitno zanimanje budućeg partnera.

"Ne zanima me da li je momak sa kojim sam u vezi fudbaler ili glumac, već da me poštuje i razume. Veoma mi je važno da ima nešto u glavi, kako bismo mogli o svemu da razgovaramo. Jedva čekam da nađem takvog, pa da konačno osnujem porodicu. Trenutno mi se niko ne dopada, zaljubljena sam u sebe", završava priču Milica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna