Đole Đogani je u prvom braku sa Slađom Delibašić dobio ćerke Silviju i Marinelu, dok je u drugom braku sa Vesnom dobio sina Adriana, a naslednica Laura se rodila 2013. godine, kada i njegova unuka.

"Ja sam prvo postao deda, a onda tata. Kod nas, Đoganija, uvek ima neka fora", rekao je Đole i istakao da je roditeljstvo različito u dvadesetim i pedesetim godinama.

"Čudan je osećaj kad imaš unuku i ćerku istih godina. To je privilegija malog broja ljudi. Između moje ćerke i unuke razlika je dva meseca. Obe volim na svoj način. Kad u ovim godinama imate malu decu, ista je ljubav, nema tu više-manje, nego nije isto kad postanete roditelj sa 24, 34, 44 ili 54 godine", istakao je Đole za "Azru".

Đoletov sin privukao je pažnju fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

"Lepo izgleda, okolina kaže da je lepo vaspitan i da pozitivno utiče na njegovu generaciju. Ja ga samo upozoravam na neke stvari koje ne bi trebalo da se dese, a za sve ostalo mu dajem dovoljno slobode da može sam da razmišlja i pronađe sebe", rekao je denser i otkrio oko čega strahuju.

Đole Đogani o braku sa Slađom
Instagram/Vesna Đogani 

"Sad više ne toliko, u julu puni 17 godina, ali pre dve, tri godine razmišljao sam u svemu. Tad su bili njegovi prvi kontakti sa drugarima koji možda koriste nešto, imao sam problem, ali kad sam video njegov stav o tome i cilj da jednog dana postane fudbaler kao Ronaldo, prepoznao sam sebe. U njegovom cilju da bude najbolji sportista prepoznao sam sebe, u njegovim godinama kada sam želeo da budem najbolji igrač, da sve ostavim kako bi ostvario svoj cilj. Sad vidim da ide tim putem i ukapirao je da sve loše stvari nisu dobre za njega", ispričao je Đole za "Grand" nedavno

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna