Brak Vesne i Đoleta Đoganija, koji je važio za jedan od najstabilnijih na našoj javnoj sceni, bio je uzdrman pričama o denserovom neverstvu. Par je probleme uspeo da prebrodi, dobro funkcionišu i usmereni su na na decu. Ćerka Laura ima devet godina, dok je sin Adrian šest godina stariji.

"Lepo izgleda, okolina kaže da je lepo vaspitan i da pozitivno utiče na njegovu generaciju. Ja ga samo upozoravam na neke stvari koje ne bi trebalo da se dese, a za sve ostalo mu dajem dovoljno slobode da može sam da razmišlja i pronađe sebe", rekao je denser i otkrio oko čega strahuju.

"Sad više ne toliko, u julu puni 17 godina, ali pre dve, tri godine razmišljao sam u svemu. Tad su bili njegovi prvi kontakti sa drugarima koji možda koriste nešto, imao sam problem, ali kad sam video njegov stav o tome i cilj da jednog dana postane fudbaler kao Ronaldo, prepoznao sam sebe. U njegovom cilju da bude najbolji sportista prepoznao sam sebe, u njegovim godinama kada sam želeo da budem najbolji igrač, da sve ostavim kako bi ostvario svoj cilj. Sad vidim da ide tim putem i ukapirao je da sve loše stvari nisu dobre za njega", ispričao je Đole, a Vesna se nadovezala i dodala da je zahvaljući starijim i iskusnijim prijateljima uspela da prevaziđe strah o roditeljstvu.

Brak Vesne i Đoleta Đoganija
Printscreen/ YouTube Kontra Show 

"Kao roditelj sam bila u strahu, ali sam onda u razgovoru sa ženama koje imaju više iskustva, shvatila da treba da zaboravim brigu i sekiraciju kada su deca u pitanju, jer to privlači jedno drugo. Jako su važni temelji, a sigurna sam da smo Đole i ja napravili dobar temelje u porodici, vaspitanju, u samoj kući, tako da odatle kada se izlazi, sve što nas susreće napolju ne može preterano da utiče na nas. Nema strahova, važno mi je da budu samostalni, a te neke greške su lekcije", zaključila je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna