Pevačica Vesna Zmijanac operisala je srce 9. marta u Beogradu kada joj je ugrađen bajpas. Uspešno se oporavlja, a lekari su joj savetovali da mora da promeni životne navike.

"Nikolija i Relja joj svakako savetuju da se pridržava svega što su joj doktori rekli. Oni su u pravu kada joj kažu da nema potrebe da radi, jer je zaradila dovoljno da sada može samo da uživa. Međutim, Vesni je pevanje uživanje, iako joj često bude naporno jer su to noćni sati, ali mislim da će se sada opametiti i prikočiti malo. Svakako, narednih dana neće sigurno raditi", rekao je izvor koji je otkrio i da su uz Vesnu, pored njene ćerke Nikolije koja joj je posvećena u svakom slobodnom trenutku, i stručni ljudi.

 "Postoperativni tok nije mnogo zahtevan, ali će Vesna morati da vodi računa neko vreme i dolazi na redovne kontrole. Iako je želela da ode na Bukulju, to sada neće biti moguće dok ima kontrole i dok Nikolija želi da joj je blizu dok se ne oporavi. Uz nju su još medicinske sestre, koje su angažovane privatno, kako bi joj olakšale oporavak. Nikolija se trudi da dolazi što više, ali i ona ima obaveza, što oko dece, što vezano za nastupe. Zato je i angažovala stručna lica koja joj pomažu i sve vreme su uz nju. Kada prode prvih mesec dana od operacije, svi veruju da će Vesna moći da se preseli u svoju oazu mira, gde će joj prijati i čist vazduh. Međutim, dok doktori ne daju zeleno svetlo, Nikolija neće dozvoliti da Vesna ode na Kosmaj i tamo bude sama", otkrio je za "Blic" izvor.

vesna-zmijanac-nikolija-jovanovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Vesni nije pao moral i kada je bila primljena u bolnicu tešila je ostale pacijente.

"Kada je primljena u bolnicu, situacija nije bila sjajna. Lekari su najpre pokušali da joj ugrade stent, ali u tome nisu uspeli. Nakon nedelju dana, ponovo su je operisali i tom prilikom ugradili čak tri bajpasa. Operacija je izvršena 9. marta, a nakon deset dana od poslednje intervencije, ona je otpuštena na kućno lečenje i u dobrom opštem stanju", ispričao je nedavno izvor " za Alo" i istakao da je Vesna i pre i nakon operativnog zahvata bila puna duha i pozitivne energije.

"Ona je tešila doktore umesto oni nju. Govorila im je: 'Šta vam je, biće sve okej! Nećete me se tako lako otarasiti, imam još toliko toga da uradim u životu'. S pacijentima je isto zbijala šale, pa kada je napuštala bolnicu, svi su bili i srećni i tužni u isti mah", zaključio je izvor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna