Povodom početka emitovanja druge sezone serije "Kalkanski krugovi", u kojoj igra jednu od glavnih uloga, glumac Vojin Ćetković osvrnuo se na temu crne magije, jednu od onih koja se provlači u ovom ostvarenju.

"Nisam sujeveran. Te mistične priče deo su našeg folklora i mentaliteta. Svaki kraj Srbije ima neku svoju određenu mitologiju. Igrajući u predstavi 'Transilvanija' imao sam dodira s vlaškom magijom, tako da znam ponešto i o tome. Ne plaše me jer ne verujem u njih", rekao je glumac za "Republiku" i dodao:

"Ne ustuknem kad mi crna mačka pređe put. Kao mlad, imao sam crnu mačku koja je živela 18 godina. Svakog dana mi je prelazila put 200 puta, pa ništa. Više mi je sreće donela!"

Vojin Ćetković nije sujeveran
ATA images 

Vojin je veoma ponosan na seriju "Kalkanski krugovi", a njegov lik je evoluirao u drugoj sezoni.

"Nisam imao nikakav strah da snimam ovakav projekat iz prostog razloga što sam unapred znao šta će da se desi. Prošla je već godina od snimanja serije i tek kad sam odgledao prvu epizodu počeo sam da se prisećam samog rada. Mogu da kažem da moj lik u ovoj sezoni ima više mesa, imao je više toga da odigra nego u prvoj sezoni, a ta mistična nota koja se pojavila u prvom delu ovde se samo pojačala. Odraz toga najjače se vidi upravo na mom liku", rekao je glumac.

Vojinovu ćerku u seriji igra mlada glumica Ivana Zečević, za koju je glumac nedavno imao samo reči hvale.

"Pored toga što ima novih likova, najvažnije je da je ova devojčica postala prava, glavna glumica. Ja to ozbiljno mislim", kroz osmeh je nedavno rekao Vojin, a Ivana nije krila oduševljenje zbog reči starijeg kolege.

"Hvala na tome. Jako mi je neprijatno. Pre svega me je oduševio start i upad, koji je stvarno da ga bez daha i treptaja odgledaš. Taj početak je na mene ostavio najsnažniji utisak. Mislim da smo dali sve od sebe. Serija je vizuelno otišla 10 koraka napred", rekla je tom prilikom Ivana.

Vojinu je najveća podrška supruga Sloboda Mićalović, a neke od njihovih zajedničkih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Foto: Printscreen/ YouTube Sveti Sava Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna