Prva sezona serije "Kalkanski krugovi" privukla je veliku pažnju publike, te gledaoci s nestrpljenjem iščekuju drugu sezonu koja uskoro počinje da se emituje.

Vojin Ćetković u pomenutom ostvarenju tumači jednu od glavnih uloga, na ovu rolu je izuzetno ponosan, a druga sezona mu je dala odgovore na mnoga pitanja.

"Koliko god da sam postavljao pitanja u prvoj sezoni za moj lik, nekako sam u drugoj sezoni dobio odgovor na pitanja ko je čovek kojeg igram, o čemu razmišlja, čemu stremi i šta se sa njim uopšte dešava. Bez obzira na priču o ćerki i tom osnovnom odnosu oca i ćerke, koja je u problemu, tu ispod što se valja, to me je zanimalo šta je, šta radi taj čovek u tom selu. Prvi put sam gledao tu epizodu", rekao je Vojin, prenosi "Blic".

Glumac je posebno izdvojio mladu glumicu Ivanu Zečević, koja u seriji igra njegovu ćerku, za koju je imao samo reči hvale.

"Pored toga što ima novih likova, najvažnije je da je ova devojčica postala prava, glavna glumica. Ja to ozbiljno mislim", kroz osmeh je rekao Vojin.

Ivana nije krila oduševljenje zbog reči starijeg kolege, koji važi za jednog od najboljih srpskih glumaca.

"Hvala na tome. Jako mi je neprijatno. Pre svega me je oduševio start i upad, koji je stvarno da ga bez daha i treptaja odgledaš. Taj početak je na mene ostavio najsnažniji utisak. Mislim da smo dali sve od sebe. Serija je vizuelno otišla 10 koraka napred", rekla je Ivana.

Koliko se Vojinovo mišljenje ceni nedavno je potvrdila i njegova supruga, glumica Sloboda Mićalović, kada je ispričala da je upravo Vojin imao uticaja na to da Katarina Radivojević dobije ulogu Zone Zamfirove u istoimenom filmu, koji je obeležio njenu karijeru.

Neke od fotografija Vojina Ćetkovića sa suprugom Slobodom Mićalović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Foto: Printscreen/ YouTube Sveti Sava Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna