Pevačica Ivana Pavković porodila se u petak, 2. septembra, i na svet donela blizance kojima su ona i njen suprug Petar Mitić dali imena Vojin i Vuk.

Popularni par već ima i starijeg sina Vujadina koji u novembru puni 6 godina, a koji se najviše obradovao rođenju mlađe braće i ne može da dočeka da ih upozna.

Petar je rođenje sinova proslavio u društvu porodice, prijatelja i brojnih kolega, a tom prilikom istakao je i koliko je ponosan na svoju suprugu koja je i trudnoću, koja je bila rizična, i porođaj podnela herojski.

biljana_secivanovic_svadba_15072021_0075.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Euforičan sam, kako bih mogao da budem kad sam dobio dva sina, plus već imam jednog! Ivana je lavica, jako je bila hrabra, jako sam ponosan na nju", rekao je tom prilikom Petar za "Kurir" i dodao da se Ivana porodila carskim rezom.

Pevač je zatim objasnio da je stariji sin Vujadin odabrao imena za braću.

"Stariji sin je mnogo dobro dete. On je mnogo srećan što je dobio društvo. On je prvenac, mezimac. On je izabrao imena za blizance. On se zove Vujadin, a kad smo registrovali auto rekao je da hoće da na tablicama bude VV, 'po dva brata, Vojinu i Vuku', kako je pričao. Tako smo i ostavili da bude kad su se rodili", ispričao je Petar.

I maleni Vujadin otkrio je da ne može da dočeka da upozna braću, a taj trenutak svakako će biti posebno emotivan za njihove roditelje.

"Dobio sam dva brata, Vojina i Vuka, čuvaću ih. Liče na mene, ali Vojin više liči, njega ću više da čuvam. Možda će mama sa bebama doći kući za dva, tri dana, a možda i sutra", rekao je Vujadin pred kamerama "Granda".

Ivana Pavković i Petar Mitić čekaju blizance
ATA / Antonio Ahel 

Proslavi je, između ostalih, prisustvovala i pevačica Milica Pavlović koja je istakla da je presrećna zbog Ivane i Petra i da se raduje njihovoj sreći.

"Srećna sam zbog Ivane i Petra, to su predivni, mladi ljudi, osnovali su porodicu na vreme i uspešno se bave svojim karijerama. Počastvovana sam što sam jednom takvom paru prijatelj i što uživam u svim njihovim radostima", rekla je Milica za "Grand Online".

Ivana i Petar su, inače, u braku od jula 2016. godine, a iste godine u novembru rodio im se sin Vujadin.

Još fotografija ovog bračnog para pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ivanapavkovic Ivana Pavković i Petar Mitić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna