Vanesa Šokčić bila je jako poznata devedesetih dogina prošlog veka. Prepoznatljiva je po glasu, osmehu i plavim očima, a imala je čast da se pojavi u "Južnom vetru". Ponudu da se pojavi u ovom hit ostvarenju nije odmah prihvatila. 

"Ja sam dobila poziv od gospodina Avramovića da budem u tom filmu. Kada je krenuo da mi priča, ja sam rekla ne, ne vidim sebe u tome da glumim. Rekao mi je ti ćeš samo da pevaš žurku, e to već može, tu radim ono što sam ja", rekla je  Vanesa koja je tada prolazila kroz najteži životni period.

"To je bio jedan period mog života onako baš težak i dvoumila sam se iskrena da budem. Pričala sam tada i sa Zaltom, ali su mi svi oko mene rekli moraš. Ja sam par meseci pre toga izgubila mamu i nije mi bilo do života, a tek do snimanja. Ovo je bilo i prvo moje pojavljivanje posle tog katastrofalnog perioda. Dobila sam posle toga jednu drugu vrstu priznanja, to su većinom bili klinci koji me nisu poznavali i koji za mene nisu čuli do tada", zaključila je u emisiji "Zvezde Granda Specijal“ pevačica koja o privatnom životu nerado govori.

"Ja ništa ne krijem. Ni svog supruga ne krijem, samo smatram da on nije deo šou-biznisa. Radi potpuno drugi posao i mislim da nije potrebno da se eksponira", rekla je jednom prilikom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna