Bivša teniserka Ana Ivanović od 2016. godine je u srećnom braku sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom sa kojim ima dva sina - starijeg Luku dobili su u martu 2018, a mlađeg Leona u avgustu 2019. godine. Uskoro u porodicu stiže pojačanje, a Ana je otkrila da još ne znaju kog pola je beba.

"Najvažnije je da su zdravi i srećni. Navikli smo na dečake, tako da bi on bio lagan, a sa druge strane bi bilo lepo imati i devojčicu, tako da videćemo, iznenađenje nas čeka", rekla je Ana i istakla da je model vaspitanja usvojila od svojih roditelja.

"Često čujem sebe kako ponavljam rečenice svojih roditelja. Decu se trudim da vaspitavam u našem duhu, jer mislim da naš način vaspitanja je drugačiji u odnosu na inostranstvo. Odrasla sam u porodici punoj ljubavi u kojoj su roditelji bili posvećeni deci i trudimo se da i naša deca to osete", rekla je Ana kojoj je najvažnija komunikacija sa decom.

"I u krugu moje porodice televizor je bio isključen, da pričamo dok ručamo… Limitiramo i naše vreme na telefonu kad smo sa njima, ajped nemamo. Važna nam je komunikacija sa decom, da ih čujemo i razumemo", objasnila je Ana, kojoj sinovi ne traže mobilni telefon na korišćenje.

"Mi organizujemo dan dinamično, dosta vremena provodimo napolju… Oni vole da čitaju, crtaju, igraju se autićima… Oni, iskreno, i ne traže jer ne znaju za to", zaključila je u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia U braku od 2016.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna