Španska voditeljka i glumica Ana Garsija Obregon (68) poslednji dana našla se u centru pažnje jer se mislilo da je uz pomoć surogat maje dobila ćerku. Ona je sada za tamnošnje medije otkrila da joj to nije ćerka već unuka.

Naime, voditeljka je doživela veliku tragediju 2020. godine kada je njen sin Aleks preminuo nakon duge borbe sa rakom. Imao je tek 27 godina a velika želja mu je bila da se ostvari kao otac. Malena Ana Sandra je začeta polnim ćelijama njenog sina koje su bile sačuvane u kriokomori

"Ovo je bila jedna od poslednjih želja mog sina Aleksa, koji je silno želeo da ima dete", rekla je Ana i pojasnila kako joj je njen sin, koji je 2020. umro od raka, na samrtnoj postelji rekao da ima tri želje: pokretanje fondacije protiv raka, dovršavanje knjige koju je pisao i zasnivanje porodice.

"Sada kad sam ispunila poslednju želju svog sina, i sama mogu da nastavim da živim", izjavila je Ana za španski magazin Hola! i otkrila kako je postupak pokrenut odmah nakon Aleksove smrti, ali je surogat majka imala problema sa začećem. Postupak je, na kraju, bio uspešan i na svet je došla malena Ana Sandra.

"Sada kad grlim Anu, osećam se kao da ponovo grlim svog sina. Ne želim da se opravdavam za ovo što sam uradila, ali to mogu da shvate samo oni koji su sahranili svoje dete. Kad Ana poraste reći ću joj da je njen otac bio pravi heroj i da može da bude jako ponosna na njega", rekla je Ana koje se sinu obratila i emotivnim rečima.

Moj Aleks,

Zaklela sam ti se da ću te spasiti od raka i izneverila sam te.
Obećala sam ti da ću doneti tvoju ćerku na svet i evo je u mom naručju.

Kada je zagrlim osećam neopisivu emociju, jer kao da ponovo grlim tebe

Kunem se da ću se brinuti o njoj beskrajnom ljubavlju koju moram da dam, a ti ćeš mi sa neba pomoći.

Ti si ljubav mog života na nebu, a tvoja ćerka je  ljubav mog života na zemlji.
Volim te do smrti .
Mama

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna