Jasna Milenković Jami ćerku Leu smatra svojim životnim uspehom. Podržava je u svemu, a posebno u odluci da se obrazuje.

"Ona je uz mene skroz, kao što sam ja preko nedelje uz nju kad je fakultet u pitanju. Njeno gradivo znam jer je propitujem ušla sam u 'sitna crevca' i mogla bih da gostujem u 'Hit Tvitu'. Svi njeni prijatelji obožavaju Jami i meni je puno srce jer mlade generacije vole i ono što smo pravili devedesetih. Mora da vodi računa i van medija zbog toga što mislim da tako treba. Mogu da budem nepoznata i poznata, ali svaka devojka koja raste, pogotovo u ovom gradu mora da vodi računa. Bogu hvala trend nije uticao na nju", rekla je za "Premijeru" Jami koja je ćerku dobila sa beogradskim frizerom Predragom Peđom Rankovićem.

"Odlučila sam da je odgajam sama i vrlo sam ponosna na to. Mi, žene, često nismo ni svesne koliko smo jake i hrabre dok ne uđemo u vatru. Lei nije bilo jednostavno. Nosila je i moj teret, morala je mnogo više da radi na sebi i dokazuje se nego druga deca. Drago mi je što sam joj prenela snagu, što je shvatila da je život borba i da što pre treba da se uhvati u koštac sa njime. Bila je đak generacije u gimnaziji, govori četiri jezika i studira međunarodnu diplomatiju. Mada su me svojevremeno mnogi osuđivali što je sama odgajam, danas mi ti isti ljudi skidaju kapu. Kažu da je to najpametnije što sam u životu uradila", rekla je Jami za magazin "Gloria" jednom prilikom.

Pogledajte još fotografija Jami sa ćerkom u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jasna Milenković Jami sa ćerkom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna