Ivana Selakov već 14 godina je u skladnoj zajednici sa izabranikom Predragom Mirkovićem, sa kojim je 2018. godine dobila ćerku Krunu.

Međutim, kako pevačica otkriva, nije im u planu da svoju ljubav ozvaniče pred matičarem.

"Papira neće biti, i što bismo sad menjali kad smo sve uradili, najbitniju stvar smo uradili, imamo dete. Nema potrebe, niti imam sad neku želju da to organizujem, imam sad neke potpuno druge prioritete. Dobro nam je, funkcionišemo, obeležili smo 14 godina zajedničkog života, mislim da je to jedan ozbiljan staž, sa papirom ili bez, tako da u današnje vreme je uspeh i 14 godina opstati zajedno", rekla je Ivana u emisiji "Grand news".

Njena naslednica Kruna u novembru će napuniti četiri godine i već uveliko oponaša mamu.

Ivana Selakov neće da se uda
Youtube/Printscreen/Premijera 

"Kruna je stvarno prava devojčica, iako sam ja osoba koja se kod kuće ne šminka, ne nosim štikle, potpuno sam u nekom opuštenom izdanju, ali ona stvarno obožava nakit, ima svoj nakit, neku svoju šminku, obožava da iskoristi situaciju i da uđe u moje štikle", ispričala je pevačica, koja je dodala da joj je porodica apsolutni prioritet:

"Iskreno, muzika jeste moja najveća životna ljubav osim porodice, i uvek će biti deo mog života, ali kako sam postala majka logično je da mi dete bude prioritet i da sve moje slobodno vreme bude usmereno na nju. Ali uspevam da uskladim muziku i privatan život."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna