Početkom ove godine glumački par Jelena Perčin i Momčilo Otašević objavili su da se razvode nakon četiri godine braka u kojem su dobili dvoje dece, ćerku Mašu i sina Jakšu. 

O krahu braka nerado govore za medije, ali je Jelena sada ipak odgovorila na pitanje da li joj je pao kamen sa srca nakon što se saznalo da se razvodi. 

"Nije. Neko kamenje ostaje zauvek", rekla je iskreno glumica za "Slobodnu Dalmaciju", a onda otkrila kakav joj je sada odnos sa Momčilom Otaševićem i opisala ga kao "pristojan".

Jelena Perčin
Youtube / Printscreen / TuzlaFilmFestival 

"Odnos nam je pristojan. Imamo dvoje zajedničke dece i samo su oni prioritet", istakla je Jelena, koja iz prvog braka ima i najstariju ćerku Lotu. 

"Moram da priznam, smeta mi interesovanje za moj privatni život. Ne volim da se izlažem, ne volim da govorim o svojoj porodici, čak to smatram neukusnim i stoga se trudim da zaštitim privatnost maksimalno koliko mogu", dodala je glumica za pomenuti medij.

Podsetimo, kada je obelodanila da se razvodi od glumca, Jelena je priznala da prolazi kroz veoma težak period, ali da se trudi da se to ne odrazi na njene naslednike.

"Teško je. Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o intimi, nisam pričala ni o venčanju pa neću ni o razvodu. Svaki je razvod grozan. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece", rekla je ona tada za hrvatsko izdanje magazina "Gloria".

Još fotografija Jelene i Momčila pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/perjelka, Youtube / Printscreen / Zora dubrovačka Jelena Perčin i Momčilo Otašević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna