Glumica Jelena Perčin iznenadila je sve kada je ispričala da se nakon četiri godine braka razvodi od Momčila Otaševića. O teškom životnom periodu govorila je iskreno, kada je istakla da odluku o razvodu nije donela slučajno.

"Teško je. Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o intimi, nisam pričala ni o venčanju pa neću ni o razvodu. Svaki je razvod grozan. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece", rekla je za hrvatsko izdanje magazina "Gloria" Jelena koja je pre Momčila bila u braku sa Kristijanom Babićem, zagrebačkim ugostiteljem.

"U opstanak braka posumnjala sam kad sam počela da shvatam da moj muž ne može biti srećan sa mnom. Da ne delimo iste životne vrednosti, prioritete i snove. Brak je za mene uvek bio nešto mnogo više od strasti i zaljubljenosti. Treća osoba nikad ne bi mogla da bude razlog raspada mog braka zato što je u njega uložen prevelik trud i prevelika predanost da bih odustala zbog neke trenutne slabosti. Ja sam svoje isplakala, a sada sam odlučila da živim", ispričala je glumica posle razvoda od Kristijana sa kojim ima 13-godišnju ćerku Lotu.

Nakon što se razveo od Jelene Kristijan je uplovio u vezu sa Majom Škufcom sa kojom je dobio još jedno dete. Rastali su se zbog njegovo neverstva kada je uslikan sa 19-godišnjom devojkom.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević
Instagram/perjelka 

Jelena i Momčilo venčali su se 2018. godine na intimnoj ceremoniji u Crnoj Gori, a iste godine rodila im se ćerka Maša. Dve godine kasnije stigao je sin Jakša.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna