Pevačica Nevena Božović muškarca svojih snova upoznala je na letovanju u Crnoj Gori. Pored toga što je pilot, Nikola Ivanović bavi se i ugostiteljstvom, a te 2017. godine Nevena je boravila u Budvi, njegovom rodnom gradu, i jednog dana sela baš u kafić čiji je on vlasnik.

U početku o svojoj vezi nisu govorili za medije, a onda je pevačica odlučila da potvrdi da je srećna u ljubavi, što je ujedno bio i prvi put da je svog partnera predstavila javno.

"Veza sa Nikolom je nešto dragoceno što mi se desilo i zaista sam srećna. Ovo je prvi i poslednji put da ću pričati o emotivnom životu, a što se tiče prethodnih muškaraca sa kojima su me povezivali, to sam uvek demantovala i nema potrebe da se pravi velika fama. Privatnost je nešto što je samo moje i tako treba da ostane. Ne mogu da kažem da je krijem, ali i ne potenciram, jer ne treba po tome da me prepoznaju", rekla je Nevena jednom prilikom.

Muškarac sa kojim je prethodno povezivana je odbojkaš Aleksandar Atanasijević, koji se prethodno zabavljao sa njenom koleginicom Sarom Jovanović. Pričalo se da je sportista nakon raskida sa Sarom upravo u Neveninom zagrljaju potražio utehu, međutim ni Nevena ni Aleksandar nikada nisu potvrdili da su bili u vezi. Svi akteri ove priče danas su srećni u ljubavi - Nevena u braku sa Nikolom, Sara u vezi sa slovenačkim plesačem i koreografom Žigom Sotlarom, a Aleksandar sa bugarskom odbojkašicom Elicom Vasilevom sa kojom se venčao u maju ove godine.

Nevena se za Nikolu Ivanovića udala nakon nešto manje od dve godine veze, u aprilu 2019. godine, a svadba je održana u Crnoj Gori. U avgustu 2021. postali su roditelji, kada je na svet došla njihova ćerka Anka, a pevačica je nakon rođenja naslednica istakla da se odlično snašla u ulozi majke.

"Jako sam se dobro snašla. Kao mlađa sam šetala decu po komšiluku, igrala sam se sa njima, ali tek sad kad sam dobila svoje dete shvatila sam kolika je to zapravo ljubav. Ceo život ti se promeni, ležeš i budiš se pun energije iako nisi spavao. Ništa mi nije teško, uživam u svakom danu. Tek kad doživiš tako nešto znaš koliko je vredno", rekla je ona tada za "Story" i dodala da ima pomoć čitave porodice:

"Istina, imam pomoć svojih roditelja, suprugove mame i sestre, svi su zaista tu, međutim ne dozvoljavam previše da se drugi mešaju. Kao mala sam dosta vremena provodila sa bakom i dekom, sigurno će i Anka, ali sad dok je baš mala najviše voli da je uz mamu i ja volim da sam uz nju. Uostalom meni nije potrebno mnogo da je pričuvaju, samo dok sam na probi."

Kako je tom prilikom objasnila, Anka je od nje i Nikole nasledila energiju i veseo duh.

"Stalno sa mamom i tatom putuje i to je raduje. Suprug i ja smo dosta slični, hiperaktivni, puni energije, vidim da je i ona takva, nikad joj nije dosta, stalno nešto traži, a primećujem u poslednje vreme da dosta više liči na njega", iskrena je bila Nevena.

Još fotografija Nevene Božović sa mužem Nikolom pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / nevenabozovicofficial, Kurir / Damir Dervišagić Iako uživa u majčinstvu ne planira proširenje porodice

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna