Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić u srećnoj su zajednici već više od decenije, a krunu njihove ljubavi predstavlja četvoro naslednika - sinovi Andrej i Mihajlo i ćerke Adrijana i Anika. Adrijana, koja će ove godine proslaviti 10. rođendan, nasledila je od oca, ali i od dede - proslavljenog fudbalera Dušana Savića, ljubav prema fudbalu.

Ona je počela da trenira ovaj sport u ŽFK Brodarac, a Mirka kaže da je njihova naslednica presrećna kada odlazi na treninge.

"Ona je fudbal počela da igra sa braćom po kući. Odrasla je uz oca i dedu fudbalere i dva brata, od samog početka je okružena loptama. U početku su se Vujadin i Dušan protivili njenim željama da igra fudbal, smatrali su da su neke druge stvari za devojčicu. Kada su tata i deda popustili, njenoj sreći nije bilo kraja. Rado ide na treninge. Hrabra je i srčana na terenu i uprkos duelima i padovima ne skida osmeh sa lica.Ako se opredeli za ovaj sport, mi joj nećemo stajati na putu. Bićemo uz nju kao naši roditelji uz nas u našim počecima", rekla je glumica za "Informer", dok deda Dule Savić smatra da je ovo samo faza u Adrijaninom odrastanju.

mirka vasiljevic vujadin savic.jpg
Kurir / Damir Dervišagić 

"Nije mi drago, ja ne volim ženski fudbal. Fudbal je zavolela zbog braće. Ovo je verovatno samo faza, ona je samo dete. Ne verujem da će joj fudbal dugo biti aktuelan", rekao je on, a na pitanje da li bi voleo da unuku vidi u Zvezdinom dresu odgovorio je:

"Uopšte ne razmišljam o tome."

Podsetimo, Mirka je svojevremeno govorila o tome kakav odnos ima sa svekrom i svekrvom, Dušanom Savićem i Marinom Rajević Savić.

"Na prvom mestu imam poštovanje prema njihovim godinama, ali ih poštujem naravno zbog toga što su Vujadinovi roditelji. Takva sam osoba da želim da u mom privatnom životu sve kockice budu složene. I kada mi neke stvari ne prijaju, imam mogućnost da to otvoreno kažem sa željom da odnos bude bolji, čvršći i kvalitetniji i oni su se sa tim i složili. Imamo jedan zdrav i lep odnos", rekla je ona tom prilikom.

Još fotografija Mirke Vasiljević i Vujadina Savića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/savicvujadin, ATA / Antonio Ahel Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna