Relja Popović završio je fakultet dramskih umetnosti ali se opredelio za muzičku karijeru. Ipak se nakon dugo godina vratio glumi i to ulogom u seriji "Besa".

"Suštinski se vraćam najvećoj ljubavi. Ja sam zadnju stvar snimao pre skoro 10 godina, okej, ja sam studirao glumu posle toga i bio u tome. Znao sam da je pitanje trenutka kada ću opet biti deo nekog projekta", rekao je Relja nedavno, a sada istakao da je sa glumicom Hanom Selimović imao posebnu energiju tokom snimanja serije.

"Imao sam neverovatnu glumačku hemiju sa Hanom Selimović, ta naša razmena je bila posebna i naterala me je da se prisetim zašto mi je gluma ovolika strast. Nisam muzičar koji je zalutao u svet glume, suštinski sam oba, ne razmišljam o tome, srećan sam da mogu da budem i na jednoj i na drugoj strani", rekao je za "K1" Relja i dodao:

hana selimovic 2.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Ljude je iznenadilo što sam normalan, pristojan i profesionalan na snimanju, pretpostavljam da su očekivali drugačije ponašanje jer dolazim iz sveta muzike. Malo sam neskromno najavio da je ovo najbolja serija, ali stvarno tako mislim. Zato sam nakon deset godina konačno prihvatio ponudu. Prihvatio bih ovu ulogu i bez čitanja scenarija jer sam ogroman fan serije 'Besa'. Dao sam svoj maksimum, bio sam posvećen tom projektu svaki snimajući dan i van toga", rekao je Relja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna