Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović najskuplji je srpski fudbaler - početkom 2022. godine, na 22. rođendan, potpisao je ugovor za "Juventus" vredan čak 80 miliona evra. Ono što mu se dogodio je rezultat velikog talenta i ogromnog rada. Sport je od malih nogu shvatao vrlo ozbiljno i nije imao vremena za druženja, izlaske i školske ekskurzije. Ipak, rekao je da ni za čim ne žali, ali i da pamti da je porodica uvek bila uz njega.

"Jako sam vezan za roditelje i mlađu sestru, nju možda i najviše volim. Istina je da nisam imao obično detinjstvo. Propustio sam neke ekskurzije, izlaske sa društvom i slične stvari, ali ne žalim ni za čim. Znam cilj koji želim da ostvarim i idem ka tome", rekao je svojevremeno za Hello! Dušan koji je nakon osnovne škole upisao srednju medicinsku.

"Moja mama, koja je medicinski radnik, posavetovala me je da krenem tim putem. Mada, zaista je bilo uživanje ići u školu koju pohađaju mnoge devojke. Barem tu jednu godinu, dok sam mogao redovno da pratim nastavu. Kasnije sam se zbog obaveza prebacio na privatno školovanje", rekao je fudbaler.

Prvi profesionalni ugovor potpisao je kao petnaestogodišnjak, sa Partizanom. Ušao je u istoriju kluba kao najmlađi debitant i strelac, a sa crno-belima je osvojio Prvenstvo Srbije i dve titule Kupa Srbije.

"Do mog punoletstva novac su primali roditelji. Tako i treba da bude. Sve bih im dao jer oni zaslužuju samo najbolje. Meni je ionako dovoljno da imam za garderobu i da odem na more", rekao je tada Vlahović koji je tajanstven kad su u pitanju devojke.

Pogledajte još fotografija Dušana Vlahovića u galeriji ispod.

Profimedia Priče o ljubavnom životu srpskog fudbalera ne prestaju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna