Pevačica Milena Ćeranić govori otvoreno na mnoge teme, pa i one koje se tiču njenog najintimnijeg života. Iza sebe ima burne ljubavne veze - na početku karijere započela je vezu s kolegom Nemanjom Stevanovićem, ali ubrzo su se razišli. Potom je sreću potražila, kako su mediji pisali, pokraj crnogorskog košarkaša Vladimira Dašića. Romansu su prekinuli 2018. godine, a pevačica ne krije da još nije pronašla srodnu dušu.

"Volim da volim, mislim da bi to trebalo svakome da bude satisfakcija u životu. I volela sam i voleli su me, ne mogu da se požalim, samo ne kažem da su umeli. Lako je mene voleti, ali negde prebroditi taj prvi momenat dok me ne upoznaš i ne vidiš kakva sam zapravo jeste teško, ali kasnije ne vidim razlog zašto neko ne bi bio siguran u mene, a uvek imala taj problem nesigurnosti sa druge strane", rekla je Milena za "Premijeru"  svojevremeno i priznala tužnu istinu.

"Uvek misliš da je to ono pravo... U jednom trenutku sam mislila da je to limit ljubavi, ali to nije bila prava ljubav, samo to još u životu nisam osetila", rekla je tada ona, a sada objavila i intrigatnu poruku na Instagramu

"Ja zaista nemam puno da ti ponudim… par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno, ali verno srce… imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara… ali se još oseća miris mojih snova… nemam ja puno na dlanu, par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice… jedan osmeh i oči pune nade",  napisala je Ćeranićeva, a mnogi misle da je ove reči posvetila nekom posebnom u njenom životu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna