Pored glume, Vesna Čipčić gaji veliku ljubav prema još jednoj umetnosti - crtanju. Glumica, naime, crta klovnove, a sada je otvorena i prva izložba njenih crteža u Beogradu, i to u njenoj glumačkoj kući - Beogradskom dramskom pozorištu.

"Događalo se da 20 sati provedem za stolom sa olovkom i bojama u ruci, družeći se sa svojim klovnovima. Zaboravljala bih da jedem i spavam. Oni su postali najintimniji deo mene. I najličniji i najradosniji", rekla je za "Informer" Vesna o svojoj velikoj strasti, na otvaranju izložbe pod nazivom "Moji veseli klovnovi".

Vesna Čipčić crta klovnove
LepaiSrecna Author: Vladimir Sporcic Description: Vesna Cipcic, za STORY 10/29/2015 Software:Adobe Photoshop CS5.1 Windows Created: 2015:11:02 16:29:17

Njeni likovni radovi izlagani su na više izložbi u Holandiji, Mađarskoj, kao i u njenoj rodnoj Kikindi.

"Organizatore izložbi u Holandiji i Mađarskoj molila sam da ispod svake slike, na holandskom, odnosno mađarskom, slažu i napišu 'prodata'. Bojala sam se da slučajno nekome ne padne na pamet da mi ih otuđi, da ne bih plakala za svojim klovnovima, koji baš nikad ne plaču. Bilo je raznih ponuda da svoje crteže izlažem u Beogradu, ali čekala sam ovo mesto, koje mi je ponudio upravnik Jug Radivojević. Beogradsko dramsko pozorište je moja druga kuća, u kojoj sam postigla svoje najveće glumačke uspehe, a u njemu i danas igram. I zato mi je posebno drago što su moji klovnovi upravo ovde, na najboljem mestu u ovom gradu", istakla je glumica.

Pored glume i crtanja, Vesna uživa i u vremenu koje provodi sa svojom porodicom - ćerkom Anjom, sinom Ivanom i unukom Aleksejem, kog joj je u septembru 2021. godine podarila naslednica.

anja alac vesna cipcic
ATA / Antonio Ahel, Instagram / anja_alac 

"On mi je u životu najveći poklon, ako tako mogu da kažem. Aleksej je predivan mali dečko - sad već dečko od godinu i po dana. Beskrajno je mio, lep, sladak, zanimljiv. Ne mogu da ga se nagledam kad je u mojoj blizini! Da ga se nagledam i da ga se naštipkam! Naravno da radi i baka servis. Tu smo, u istoj kući, tako da delimo to lepo vreme s njim zajedno", rekla je početkom ove godine Vesna za "Stil".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna