Kralj Čarls III biće krunisan 6. maja, a sve se priprema kako bi ovaj događaj prošao besprekorno. Ipak, ono što najviše zanima javnost, a izgleda i članove same kraljevske porodice je da li će Hari i Megan prisustvovati. Potvrđeno je da su pozvani, ali još se nisu izjasnili o dolasku. Ova neizvesnost ne prija budućem kralju pa je rešio da im ne dodeli nikakvu ulogu u službenom protokolu, iako se odluče da dođu. Izvori bliski palati tvrde da Hari i Megan mogu samo da posmatraju krunusanje.

Navodno, kralj Čarls želi da u krunisanju aktivno učestvuju samo članovi porodice koji redovito obavljaju svoje kraljevske dužnosti pa će se tako odmah uz kralja naći njegov najstariji sin i naslednik, princ Vilijam sa suprugom Kejt i njihovom decom Džordžom, Šarlotom i Luisom.

Istovremeno, jedan anonimni kraljevski izvor je rekao za "The Sun" kako su u toku intenzivni pregovori kojima se odlučuje da li će Hari i Megan doći na krunisanje.

Adel odbila da peva na krunisanju kralja Čarlsa
Profimedia 

"Palata se svim silama trudi što pre da zaključi pregovore jer moraju da utvrde čitav protokol. Svako odugovlačenje može da odvede u haos. Moguće je da dogovora ne dođe, pa Hari i Megan i neće biti prisutni. S obzirom na to da palata nema kontrolu nad njihovom odlukom, u toku je organizacija dva rasporeda: jedan u kojem su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa prisutni krunisanju i drugi u kojem ih nema", otkrio je izvor.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna