Miodrag Radonjić proslavio se ulogom Baće u filmu i seriji "Južni vetar", a njegov ljubavni život dugo je bio pod velom tajne. Važio je za velikog miljenika žena, ali je od početka karijere uspevao da detalje o svom emotivnom statusu zadrži daleko od očiju javnosti.

Prva izabranica koju je predstavio javnosti bila je ona za koju je bio siguran da je žena njegovog života, a reč je o lepoj Milici Mikić.

Miodrag i Milica prvi put su se zajedno pojavili u javnosti na premijeri filma "Hotel Beograd" početkom marta 2020. godine, a tada su već više od godinu dana bili u vezi.

Milica je po zanimanju psiholog, a kada su obelodanili vezu, glumac je ispričao i čime ga je osvojila.

"Milica je psiholog. Nije me osvojila, više je na meni sprovela neku vrstu hipnoze. Ko zna čemu ih sve tamo uče (smeh). Najviše cenim njenu iskrenost i emotivnost. Divna je osoba", rekao je svojevremeno Radonjić za medije.

Mediji Milicu često upoređuju sa Monikom Beluči, a Miodrag kaže da je njegova izabranica lepša od slavne glumice.

"Milica je ista Monika Beluči! Često se šalim s njom na taj račun i upoređujem je sa slavnom glumicom. Ljudima se hvalim da pored sebe imam Moniku Beluči. Ma, Milica je bolja i lepša od Monike!", rekao je on jednom prilikom za "Informer".

U decembru 2020. godine, Miodrag i Milica postali su roditelji, a sin Sava oplemenio je njihove živote.

Jedno drugom su velika podrška, a u odgajanju naslednika učestvuju ravnopravno. Kada je Miodrag odsutan zbog poslovnih obaveza, Milica je glavna, i obrnuto.

"Dok je Sava bio beba, bilo je teških noći. Dešavalo se da ceo dan nisam kod kuće jer snimam, a onda moram da odspavam i ne mogu da ustanem u šest ujutru kad on počne da peva. Milica je tada preuzimala sve na sebe. Kada sam kod kuće, onda ja brinem o Savi, da bi ona mogla da se naspava. Trudimo se da jedno drugom budemo podrška u gajenju deteta", rekao je glumac ranije.

U januaru ove godine, Miodrag i njegova lepša polovina krstili su sina Savu, a kuma je bila glumica Nina Janković, kojoj je Radonjić, inače, venčani kum.

Sava je na krštenju dobio ime Tijadin, po čukundedi, a par planira i venčanje, koje su do sada odlagali zbog pandemije korona virusa.

Još fotografija Miodragove izabranice Milice Mikić možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram/milicamikic_ Milica Mikić, izabranica glumca Miodraga Radonjića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna