Voditeljka Milica Bursać prvobitno je odbila ponuda da se slika naga za jedan magazin, ali je kasnije na nagovor supruga pristala. Jedan od razloga za tu odluku bila je teška finansijska situacija, ali se kasnije pokajala.

"Kada su me pozvali iz 'Plejboja', katogorički sam rekla ne. Ali taj razgovor je čuo moj suprug Joca, koji me je ubedio da se slikam. Rekao mi je da to može da bude pun pogodak za moju karijeru, da imam lepo telo koje treba pokazati u tako prestižnom časopisu. Dakle, muž me je nagovorio da se skinem i njegova podrška mi je bila izuzetno bitna. Malo kasnije pozvala sam ih i rekla da pristajem", ispričala je jednom prilikom voditeljka koja je u tom trenutku bila zadovoljna honorarom.

"Moram da priznam i da sam u kriminalnoj finansijskoj situaciji i svaka zarada mi je bitna. Nisam dobila neki neverovatno visok honorar, ali jeste dovoljan da budem zadovoljna i da mogu sebi da obezbedim neke stvari", ispričala je ona tada i otkrila koliko joj je to kasnije napravilo problema u karijeri.

"Ja sam jedna od retkih osoba koja se pokajala zbog tog slikanja, ne zbog toga što sam se razgolitila u 38. godini, već zato što se ispostavilo da je taj potez pogrešan za nastavak karijere. Naime, u jednom trenutku sam htela da radim u školi kao predavač kratkih formi televizijskog novinarstva i privatne produkcije, jer imam obrazovanje da to budem, ali su me odbili upravo iz razloga što sam se slikala za 'Plejboja'. Ako u jednom trenutku odlučim da se više ne bavim televizijom i poželim da se bavim nekim drugim poslom, mislim da će to biti velika prepreka u mojoj karijeri", ispričala je voditeljka jednom prilikom.

 Voditeljka nekadašnje emisije "U zdravom telu" danas uživa u porodičnom životu, sa suprugom i sinom.

"Sreća je sve ono što nije nesreća! Čovek mora da nauči da uživa u svakom trenutku, ovde i sada", kaže Milica.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna