MC Sajsi pre dve nedelje rodila je devojčicu Natašu, a sve obaveze oko bebe za nju su, priznaje, potpuna novina. Ipak, pomoć koju ima od supruga i porodice čini da joj prvi dani i nedelje sa naslednicom budu lakši.

"Ja nisam bila spremna na ovo, kao što nisam bila spremna ni na trudnoću. Ali imam svu pomoć koja mi treba i to je krucijalno. Ovo biće je tako malo, ali zahteva toliko toga, da tri osobe treba da budu tu da bismo promenili pelenu. Svi su me upozoravali da neću spavati noću. Za sada se ne budi previše, ali možda će kasnije da se budi. Sve mi je novo i ništa ne znam. Sada me je malo strah da radim neke stvari. Teško mi pada kada moram da pazim, ja bih je uzela kao lutku i isprevrtala, ali sve drugo mi je prelepo", ispričala je za televiziju K1 pevačica, koja je dodala da se njen suprug odlično snalazi kao otac. 

"Tata se snalazi odlično. Tokom trudnoće smo radili jako puno, čak je i moj porođaj krenuo ranije, sve je krenulo iznenada, požurila je, snalazimo se u hodu. Uopšte mi nije bio trip kog će pola da bude beba, samo mi je bilo bitno da bude zdravo. Napravili smo tako da ne mislimo o tome. Ja previše razmišljam i analiziram i bolje je da radim i da pustim svoje telo da radi šta treba da radi", iskrena je bila Sajsi. 

Ona je otkrila i da je njen suprug ćerki dao ime Nataša, kao i da devojčica veoma liči na tatu.

"Tata je dao ime, to je jednostavno bio jedini izbor. Jednom sam rekla da beba treba da se zove Ivana, na šta je okolina burno reagovala, ja sam rekla da se kao šalim, ali se i nisam baš šalila. Međutim, beba liči na tatu, pljunuta je", zaključila je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna