Iako je već godinama prisutna na muzičkoj sceni, pojedini detalji iz života pevačice Ane Đurić Konstrakte osvanuli su u javnosti tek prošle godine, nakon što je predstavljala Srbiju na Evroviziji. Tako su svi čuli i za selo Glibovac, u blizini Smederevske Palanke, odakle je poreklom Konstraktin otac i gde je živela njena baka. 

Pevačica kaže da, međutim, u Glibovac više gotovo uopšte ne odlazi.

"Nažalost, ne idem tamo, nemam zapravo gde da odem. Imam prijatelje, svratim ponekad da obiđem prijatelje. A tu je živela ta moja čuvena baba Desa", rekla je sada Konstrakta za "Republiku".

Konstraktin muž
Youtube/Printscreen/Kurir TV 

Iako njeni nastupi retko kad podrazumevaju ples, pevačica ističe da voli da igra, ali da se poslednjih godina njen vid idealnog provoda u potpunosti promenio.

"Volim da đuskam, to je super. Inače, moj idealan provod bi izgledao tako što bih sela na klupu u park da možemo da se čujemo, u godinama sam kada mi je bitno da se čujem s ljudima", rekla je ona. 

Konstrakta je prošle godine na Evroviziji zauzela peto mesto i privukla veliku pažnju čitave Evrope, ali uprkos tome ponuda za inostranu karijeru nije bilo previše.

ana djuric konstrakta
Instagram / konstrakta 

"Pristala bih na inostranu karijeru, ali mislim da su mogućnosti za to mnogo sužene jer radimo na našem jeziku. Išli smo u Groningen na festival namenjen prvenstveno bukerima, festival muzičke industrije, tamo smo se predstavili. Nije bilo drugih ponuda", zaključila je za pomenuti medij. 

Još Konstraktinih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia, Youtube / Printscreen / Eurovision Song Contest Konstraktin stil

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna