Košarkašice Milica i Ana Dabović zajedno su nastupale za reprezentaciju Srbije, a njihova veza veoma je čvrsta.

"Mi smo imale tu slogu u odnosu. Ja sam rano otišla i svaki put kad sam se vraćala jedva sam čekala da je zagrlim i vidim. Ana i ja smo jako slične. Uvek smo igrale zajedno, sve smo radile zajedno. Taj naš odnos je doprineo da se osvoji olimpijska bronza i evropsko zlato", rekla je u emisiji "Puls Srbije" na "Kurir" televiziji Milica o sestri Ani, koja je sada u devetom mesecu trudnoće i čeka ćerku.

Pored nje, Milica ima i sestru Jelicu i brata Milana, sa kojima nije u tako dobrim odnosima kao sa Anom.

Milica Dabović o porodici i novom dečku
Instagram/Milica Dabovic 

"Žao mi je što sa najstarijom sestrom Jelicom nemam bolji odnos. Ona je obično krivila roditelje, ako joj je to već smetalo, zašto je onda otišla, zašto nas nije držala uz sebe? Negde smo se udaljile. Ona je imala svoje stavove i prioritete. Četvoro dece, četiri probisveta, ja se divim mojim roditeljima. Moja mama je heroj, a i otac. Ana i ja imamo jednog oca i jednu majku, prosto tako smo odrastale, mi volimo da držimo porodicu, i držimo se zajedno", rekla je sportistkinja, koja je danas posvećena nasledniku Stefanu.

Kako priznaje, mnoge stvari iz svog privatnog i profesionalnog života bi promenila.

"Promenila bih sve. Ne bih promenila sestrinski odnos, možda bih još više išla kući, što se slažem da je bilo nemoguće uz vreme koje košarka iziskuje. Ali ja sam se rodila za košarku. Lopta mi je bila najbolji prijatelj ceo život. U jednom trenutku je tata prodavao sve stvari iz kuće da bi nas prehranio, i to je jedan od pokretača, ali nije mi bio potrebno toliko novca koliko sam uzimala. Menjala bih sad i privatni i poslovni život. I loš izbor menadžera, kao da sam birala najteže", iskrena je bila Milica, koja je otkrila i da trenutno uživa u ljubavi sa novim dečkom Milanom.

Životna priča Milice Dabović
Instagram / stefanovamama13 

"Desio se Milan. Srećna sam što se desio, jako je rano da komentarišem i pričam o njemu. Suvišno bi bilo. Kao da me je sve vreme čekao, kao da smo čekali jedno drugo. Teško je poverovati muškarcima. Ja sam sa Stefanovim ocem želela samo dete. Prošlo je pet godina, to je prošlo, jedan vetar, pokušala sam, nisam bila zaljubljena. Sad sam shvatila šta je ljubav, a pre nikada nisam volela", zaključila je u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Milice Dabović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Izdanja Milice Dabović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna